Ket Mien gesloten – Medewerker besmet – winkel Paramaribo Suriname

winkel Paramaribo
Ket Mien Suriname heeft op social media bekend gemaakt dat 1 van hun medewerkers  positief getest is op het coranavirus. Het betreft een teamleider. Ze zijn daarom per direct gesloten voor een grondige reiniging en desinfectie door een erkend bedrijf.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden zodat ze op de hoogte zijn. Wij van FamilieNieuws wensen de medewerker beterschap toe. We bedanken de directie van Ket Mien voor hun openheid naar de gemeenschap toe.

Onderstaand schreef de winkel Ket Mien op social media

Lieve klanten,

[quads id=1]

Met pijn in ons hart moeten wij helaas bevestigen dat een van onze teamleden net als vele landgenoten positief getest is op het coronavirus. Ons teamlid heeft bij het constateren van griepsymptomen de opdracht gekregen zich te laten testen. Deze test is helaas positief uitgekomen. Onze overige teamleden zijn momenteel in zelf quarantaine, en wij volgen hun toestand nauwlettend in samenwerking met de lokale gezondheidsautoriteiten.Wij wensen ons teamlid een spoedig herstel.

[quads id=1]

Ket Mien & Co houdt zich aan strikte Covid-19 protocollen en procedures voor hygiëne en netheid, en de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zijn onze topprioriteit.
In dit kader zijn wij momenteel gesloten voor grondige reiniging en desinfectie door een erkend bedrijf.

Wij zullen WEER OPENGAAN op dinsdag 28 Juli en hopen jullie weer te verwelkomen.
Wij hopen u hiermee te hebben geïnformeerd.
Sorry voor het tijdelijk ongerief.
Stay safe, stay healthy!❤️❤️

[quads id=1]

winkel Ket mien Paramaribo

Team KM Facebook

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland