Bekendmaking – Persbriefing voor het volk van Suriname

minister Suriname

Opgelet: Vandaag- dinsdag 21 juli 2020 om 1800 uur zal er een persbriefing gehouden worden met extra informatie voor de gemeenschap. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn.

[quads id=1]

De nieuwe regering is druk bezig! Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe structuur en richtlijnen voor de aanpak en het bestrijden van het coronavirus in Suriname.

[quads id=1]

NII Suriname schreef het volgende: VG werkt aan nieuwe structuur aanpak COVID-19. Het Ministerie van Volksgezondheid deelt mee, dat er met man en macht gewerkt wordt aan een nieuwe structuur voor het COVID-19 managementteam in het kader van de aanpak van COVID-19. Het dashboard van de COVID-19 website wordt voorzien van adequate informatie en wordt dagelijks geüpdatet. Voorlopig wordt de samenleving via dit dashboard van nodige informatie voorzien.

[quads id=1]

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid zegt dat er op dinsdag 21 juli 2020 een persbriefing gehouden zal worden, waarbij de gemeenschap van allerhande informatie met betrekking tot de laatste ontwikkelingen van COVID-19 voorzien zal worden. Hiervoor is het ministerie in overleg met diverse deskundigen om te komen tot een adequate oplossing. De bewindvoerder benadrukt dat de aanpak van de COVID-19 pandemie hoog op zijn prioriteitenlijst staat.

[quads id=1]

De bewindsman stelt dat spoedig het nieuw aangestelde team bekendgemaakt zal worden. Ook de nieuwe richtlijnen zullen aan de samenleving voorgehouden worden. Het Ministerie van Volksgezondheid vraagt de gemeenschap om wat geduld te betrachten en de geldende COVID-19 voorzorgsmaatregelen in acht te blijven nemen.

Bron: NII Suriname

VG werkt aan nieuwe structuur aanpak COVID-19

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “Bekendmaking – Persbriefing voor het volk van Suriname

  1. Centraal markt ,openbare markt nickerie, ebs,swm,telesur,enz zyn meest drukke plaatsen nu, lockdown zettn weer s zo gevaarlijk mensn houdn geen afstand van 1.5 m

Comments are closed.