50 besmettingen erbij in Suriname – video over Sea moss

Het houdt maar niet op!! Heel jammer dit: Het aantal besmettingen is weer flink toegenomen. Er zijn vandaag 50 besmettingen erbij gekomen! Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële corona teller. 402 mensen zijn nu ziek en 656 zijn gelukkig genezen. Bekijk het bericht voor alle officiële cijfers.

[quads id=1]

Video – SEA MOSS VOOR EEN GEZONDERE LEVENSTIJL. Bekijk de video omtrent een ‘nieuw’ natuurproduct Sea moss. Een gezond lichaam is noodzakelijk om te kunnen vechten tegen het Covid-19 virus. Kijk naar de video en geef het door aan een ieder!!

Besmettingen in Suriname

[quads id=1]

[quads id=1]

Bescherm jezelf

Lieve mensen. Be safe! Zorg goed voor jezelf. en hou rekening met de medemens. Ga aub niet met zijn allen naar buiten. Ga niet naar feestjes en bescherm jezelf en anderen: draag een mond en neusbedekking!! Blijf liever binnen!!! Zeker als je niet perse de deur uit hoeft.

Opgelet: MORGEN – dinsdag 21 juli 2020 zal er een persbriefing gehouden worden met extra informatie voor de gemeenschap. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn.

[quads id=1]

De nieuwe regering is druk bezig! Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe structuur en richtlijnen voor de aanpak en het bestrijden van het coronavirus in Suriname.

[quads id=1]

Bekijk hier de video over Sea moss:

Bron: NII Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “50 besmettingen erbij in Suriname – video over Sea moss

  1. Op de philipijnen wordt ht dagelijks gebruikt door de inwoners
    Het wordt gewoon rauw gegeten als n slaatje mt rijst
    Wordt ook in salade gebruikt
    Ziet er smakelijk uit

Comments are closed.