49-jarige Mario Merhai nieuwe directeur van Assuria

Assuria Suriname
Helpen jullie ons mee met de felicitaties aan Mario Merhai. De 49-jarige topper heeft het stokje overgenomen van Armand Achaibersing. Armand is nu namelijk minister van Financiën

[quads id=1]

Gerry Liauw Kie Fa, Rishie Parbhudayal,  Petty Mahabiersingh en Charissa Profijt-Lim A Po maken deel uit het vernieuwde directieteam. Bekijk het bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen hen allemaal heel veel succes.

[quads id=1]

Assuria Suriname

Mario Merhai (49) is per 16 juli benoemd tot Chief Executive Officer van de Assuria Groep. Hij heeft de fakkel overgenomen van Armand Achaibersing die minister is geworden van Financiën. Merhai is sinds 1 juli 2017 lid van de hoofddirectie en bekleedde tot zijn benoeming de functie van Chief Financial & Risk Officer. Hij is sinds 1997 werkzaam bij Assuria en heeft de afgelopen 23 jaren diverse functies bekleed binnen het bedrijf.

Directieteam

[quads id=1]

Tot het directieteam zijn Gerry Liauw Kie Fa en Charissa Profijt-Lim A Po toegetreden als respectievelijk Chief Financial Officer en Chief Risk Officer, meldt het bedrijf. Van het directieteam maken verder deel uit: Rishie Parbhudayal, Chief Operations Officer/Directeur en Petty Mahabiersingh, Chief Legal & Human Resources Officer/Adjunct-directeur.

Directieteam

assuria Suriname

[quads id=1]

Assuria Suriname

Lees hier het volledige bericht bij de Bron Starnieuws Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland