President Chanderpersad Santokhi en Melissa Santokhi – Seenacherry zojuist getrouwd in Suriname – video

president getrouwd
Yess We hebben een nieuwe FIRST LADY in Suriname. Achter een succesvolle man hoort een sterke vrouw. Ja toch?
Onze nieuwe president, Chanderpersad Santokhi is zojuist in het huwelijk getreden met zijn prachtige levenspartner Melissa Seenacherry.

[quads id=1]

Video – De president sprak vandaag, tussen alle drukte door, ook nog even met de media. Bekijk de video met het gesprek. Hij en zijn vrouw zullen zich samen inzetten voor Suriname. Gaan ze op huwelijksreis? Nope, nu even niet!

[quads id=1]

Wij van Familienieuws wensen de president en onze First lady heel veel geluk samen! Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je hieronder plaatsen.

President Chan Santokhi en zijn Mellisa Seenacherry zijn getrouwd! Het traditionele huwelijk vond in besloten kring plaats in de woning van het echtpaar te Lelydorp.

[quads id=1]

Santokhi en zijn partner zijn al heel wat jaren samen. Mellisa Seenacherry is advocaat maar zal zich ook samen met haar man inzetten voor Suriname

We hebben officieel een first lady in Suriname! Want achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. Toch?

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

9 thoughts on “President Chanderpersad Santokhi en Melissa Santokhi – Seenacherry zojuist getrouwd in Suriname – video

  1. Van harte gefeliciteerd, het is jullie van harte gegund, dat Suriname weer mag bloeien. All the best.

  2. Wat kinderachtig eerst was r geen comment daarover en nu alerlij vergelijkingen

  3. Ik zie niet dat de dame heel jong is. Schat haar zo 40 jaar aan haar uiterlijk.
    En Chan heeft een well educated energieke partner nodig naast zich om mee te draaien in de SU scene en dus geen oude versleten huisvrouw.. Zo is het.😃

  4. Ik begrijp sommige mensen niet. Als zij gelukkig zijn. Gun ze dan ook. Het gaat ons toch niks aan. Mensen die zo reageren zijn zelf niet gelukkig daarom zulke reacties Gewoon weg misgunners. Van harte gefeliciteerd meneer en mevrouw Santokhi.

  5. dat gierigheid dat ze fistlady wordt genoegd die kinderen van santoki is oder Dan firstlady

Comments are closed.