Politieagenten in Nederland mishandeld door 16-jarig meisje

politie Nederland
Wat heeft een meisje van 16 jaar gedaan? 2 politieagenten in Nederland mishandeld? De jeugd van tegenwoordig heeft soms echt geen respect meer. Maar die politie agenten dan? Hoe kan een meisje van 16 jou mishandelen?

[quads id=1]

Of mogen de agenten in Nederland niets terug doen? In bepaalde andere landen zou het never nooit gebeuren, Toch? Bekijk het bericht om te lezen wat er is gebeurd.

[quads id=1]

Politie Nederland

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 juli zijn meerdere groepen jeugd weggestuurd uit het centrum van Alphen vanwege de overlast die zij veroorzaakten. Een 16-jarig meisje bleek hier niet van gediend en mishandelde twee politieagenten.

[quads id=1]

2 collega’s mishandeld

Bij een 16-jarig meisje viel het wegsturen van de jeugd uit het Alphense centrum niet in goede aard. “Zij nam nadat zij een laatste waarschuwing had gekregen een gevechtshouding aan naar de collega, waarop zij werd aangehouden. Zij ging hierbij dusdanig in verzet dat zij uiteindelijk twee collega’s mishandelde”, aldus de politie.

Met handboeien om

[quads id=1]

“Zelfs toen zij geboeid tegen de dienstauto stond vond ze het nog nodig om gericht te schoppen tegen het been van een collega. Onacceptabel!”

Om deze reden heeft de 16-jarige een dagvaarding gekregen. Zij mag zich binnenkort dus verantwoorden bij de rechter voor haar gedrag.

Bron: Alphens.nl

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland