Onze vader Ronald Groenefelt is overleden in Suriname

overleden Suriname
Gado sabie ala wi nowtu

De kinderen van Ronald Groenefelt maken hierbij zijn overlijden bekend. Hun papa is in Suriname overleden in de leeftijd van 68 jaar.

[quads id=1]

De uitvaart is deze week. Geeft u het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Hierbij maken wij bekend dat na een kortstondig ziekbed op woensdag 15 juli 2020 van ons is heengegaan onze vader, grootvader, overgrootvader en schoonvader

Ronald Marius Groenefelt

in de leeftijd van 68 jaar.

Vanwege de COVID-19 situatie is er geen singi neti of rouwbeklag.

De uitvaart vindt plaats op dinsdag 21 juli 2020 te Rahemalbuiten aan de Indira Ghandiweg in Suriname

Gelegenheid tot afscheid nemen kan van: 14:30 tot 15:00 uur in de aula van Stg. Uitvaartverzorging VAN DER BOSCH aan de Zonnebloemstraat 80 te Paramaribo.

Daarna hebben wij van 15:00 uur tot 15:45 uur een uitvaartdienst. Van 15:45 uur tot 16:00 uur wordt u nog even in de gelegenheid gesteld tot het nemen van afscheid waarna we om 16:00 uur vertrekken naar Rahemalbuiten waar de teraardebestelling plaats zal vinden om 16:30 uur.

Met inachtnemeing van de Covid-19 maatregelen kunt u het condoleance register tekenen en persoonlijk afscheid van hem nemen. Een mond/neusbedekking is verplicht. Wij schudden geen handen, maar vouwen onze handen in elkaar en maken een lichte buiging als dank.

Namens:
Viviën Rozenblad – Martin en man.
Stephanie Koningsbloem, kind en kleinkinderen.
Jennifer Straal en kind.
Ronella Jane en kind.
Ronald Jane en gezin.
Rowen Jane

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland