Nederlanders overleden nadat helikopter neerstort op Aruba – video

0
Een helikopter van het Nederlandse leger is neergestort op Aruba. Aan boord bevonden zich vier bemanningsleden. Twee van hen zijn om het leven gekomen. We wensen iedereen sterkte toe.

Op Aruba, maar ook in Nederland, is geschrokken gereageerd op de gebeurtenis. Hoe kon zoiets gebeuren. Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie omtrent het ongeval en de identiteit van de slachtoffer. Bekijk ook de video.

In Aruba

RTL Nieuws schreef het volgende: Een helikopter van het Nederlandse leger is gisteren omstreeks 14.30 uur (lokale tijd) neergestort tussen Aruba en Curaçao. Er zijn twee bemanningsleden om het leven gekomen.

De Helikopter is neergestort na vertrek van Aruba. Aan boord bevonden zich vier bemanningsleden. Twee van hen zijn om het leven gekomen, twee anderen hebben geen letsel. De helikopter deed een kustwachtpatrouille in het Caribisch gebied en kwam door nog onbekende oorzaak in het water terecht.

Bemanningsleden

De overleden bemanningsleden zijn de 34-jarige vlieger Christine Martens en 33-jarige tactische coördinator Erwin Warnies. Reddingswerkers hebben geprobeerd de bemanningsleden te reanimeren, maar dat mocht niet baten.

Condoleance

De nabestaanden van de familieleden zijn op de hoogte gebracht. “Wij wensen hen heel veel sterkte en kracht toe”,
Er is een condoleanceregister geopend op www.defensie.nl om steun te betuigen.

Video’s

Bron: RTL Nieuws

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.