Jongeman overleden in Paramaribo – politie Suriname

Een jongeman is om het leven gekomen in het verkeer te Paramaribo. Hij overleed nadat een 50-jarige bestuurder een foutieve bocht naar rechts maakte.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Bekijk ook de volledige identiteitsgegevens van het jonge slachtoffer. Yash was leerling op de Surinaamse Technische School
Wij van Familienieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Politie Suriname

Bromfietser overleden in het ziekenhuis. De 19-jarige bromfietser Yash Abhay Nirandjan heeft in de avond van zaterdag 18 juli het leven gelaten in het Academisch Ziekenhuis. Dit na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding met een personenauto. De aanrijding vond plaats op zaterdagmorgen 18 juli.

In het ziekenhuis overleden

De politie van het bureau Leiding 9a kreeg, via het Command Center, de melding van een aanrijding tussen een bromfietser en autobestuurder op de Hendrikstraat. Yash Abhay Nirandjan werd gewond ter plaatse aangetroffen en is per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis alwaar hij overleden is.

[quads id=1]

Foutieve bocht

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Yash Abhay Niradjan op zijn bromfiets over de Hendrikstraat reed. De 50-jarige autobestuurder S.K. die vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden, beschreef een bocht naar rechts en verzuimde daarbij voorrang te verlenen aan het rechtdoorgaand verkeer. Op dat moment was de bromfietser Yash Abhay Nirandjan het rechtdoorgaand verkeer.

[quads id=1]

Geldig rijbewijs

Het ontzielde lichaam van Yash Abhay Nirandjan is in opdracht van het Openbaar Ministerie, ter obductie, in beslag genomen door de politie. De autobestuurder S.K. is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het rijbewijs is, hangende het onderzoek, door de politie ingevorderd. S.K. zal morgen worden voorgeleid bij een hulp officier van justitie. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Verkeersunit Regio Midden.

[quads id=1]

Bron: Politie Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland