Breaking nieuws – Nog 1 dode erbij – nu 1029 positieve testen in Suriname – video’s

besmettingen Suriname
Wederom verontrustend nieuws uit Suriname. Er is alweer een dode te betreuren. Dit in inmiddels de 21 ste coronadode in ons land. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

[quads id=1]

Het aantal besmettingen is ook weer toegenomen. Het totaal aantal mensen dat positief getest is staat nu op1029 Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële corona teller

[quads id=1]

Video – Hoe kunnen we elkaar helpen? Niet een ieder beschikt over een mond en neus bedekking. Dat is nodig om onszelf en anderen te beschermen.  Bekijk de video van een burger (foto) die mond en neuskapjes uitdeelt aan de gemeenschap. Luister wat hij nog meer vertelt.  Geef het door anderen. Wellicht kun jij ook iets betekenen voor een ander. Samen staan we sterk.

Besmettingen in Suriname

besmettingen Suriname

Nog geen 48 uur geleden zijn we de historische 1000 grens gepasseerd! Maar de teller staat nu alweer veel hoger. Er zijn nu in totaal 1029 personen positief getest. Er zijn 381 mensen ziek op dit moment, 627 mensen zijn genezen en 21 personen zijn nu helaas overleden!!! Nog 5 mensen zijn ernstig ziek. Die krijgen intensieve zorg in het ziekenhuis. Er zijn nog steeds 10 mensen die positief getest waren onbereikbaar.

[quads id=1]

Bescherm jezelf

Lieve mensen. Be safe! Zorg goed voor jezelf. en hou rekening met de medemens. Ga aub niet met zijn allen naar buiten. Ga niet naar feestjes en bescherm jezelf en anderen: draag een mond en neusbedekking!! Blijf liever binnen!!! Zeker als je niet perse de deur uit hoeft.

[quads id=1]

Video’s

Samen staan we sterk. Bekijk hier een video: BURGER VERDEELD MONDKAPJES AAN BEWONERS JARIKABA – TBN PRIME ALERT:

P.s. De teller op de officiële Covid-19 website is zojuist bijgewerkt. Dat zal nu  1 keer per dag gebeuren. Dat heeft de nieuwe minister van volksgezondheid Suriname gisteren medegedeeld tijdens de regionale persconferentie. U kunt hieronder de laatste persconferentie bekijken met extra informatie omtrent de stand van zaken.  Geef het door aan anderen:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland
Bron: NII Suriname

One thought on “Breaking nieuws – Nog 1 dode erbij – nu 1029 positieve testen in Suriname – video’s

Comments are closed.