Breaking nieuws – 20 doden – Aantal positieve cases nu boven de 1000 in Suriname – video

besmettingen Suriname
Geen goed coronanieuws uit Suriname!! We hebben weer een nieuwe dode erbij. We wensen de nabestaanden veel sterkte toe. Het aantal positief geteste personen met het coronavirus is zojuist weer omhoog gegaan.
[quads id=1]
We zijn helaas de historische 1000 grens gepasseerd! Er zijn nu in totaal 1001 personen positief getest. Er zijn 371 mensen ziek op dit moment, 610 mensen zijn genezen en 20 personen zijn nu helaas overleden!!! Nog 5 mensen zijn ernstig ziek. Die krijgen intensieve zorg in het ziekenhuis.
[quads id=1]
Lieve mensen. Be safe! Zorg goed voor jezelf. en hou rekening met de medemens. Ga aub niet met zijn allen naar buiten. Ga niet naar feestjes en bescherm jezelf en anderen: draag een mond en neusbedekking!! Blijf liever binnen!!! Zeker als je niet perse de deur uit hoeft.

[quads id=1]

[quads id=1]
De teller op de officiële Covid-19 website is zojuist bijgewerkt. Dat zal nu  1 keer per dag gebeuren. Dat heeft de nieuwe minister van volksgezondheid Suriname gisteren medegedeeld tijdens de regionale persconferentie. U kunt hieronder de laatste persconferentie bekijken met extra informatie omtrent de stand van zaken.  Geef het door aan anderen:

Bron: NII Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland