Wij danken een ieder voor de steun rondom het overlijden van mijn man Henk Eendragt in Suriname

overleden Suriname
We still love you!
Sribi switi na ju Masra sey.

Hierbij danken echtgenote en kinderen van Henk Eendragt een ieder voor alle steun rondom het overlijden van haar geliefde man en hun vader Henk Eendragt  uit Suriname

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden.  Wij van FamilieNieuws wensen hen allemaal heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Dankbetuiging

Henk Eendragt

Overleden op 3 juli 2020 – Begraven op 13 juli 2020

Bij deze wil ik een ieder bedanken voor hun ondersteuning, warmte en liefde die wij hebben mogen ontvangen, in welke vorm dan ook, tijdens het overlijden tot aan de begrafenis van onze vader, schoonvader, grootvader, overgrootvader en man.

Het heeft ons goed gedaan. Woorden schieten ons te kort om jullie te bedanken. Papa en opa rust zacht. Bij de Heer bent u veilig, we zullen u altijd blijven gedenken. Soms met een lach maar meer met een traan.
Sribi switi na ju masra sey.

Namens uw echtgenote, kinderen, kleinkinderen, achter kleinkinderen en schoondochters. We still love you 😘😘

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

Eerdere berichten: Mijn vader Henk Eendragt is overleden in suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland