Video’s uitvaart – Onze collega Asha Hieralal uit Suriname is overleden – foto’s

overleden Suriname
A ‘mama Fu OsoSanie’ no de moro

Asha Hieralal is overleden. Een bekend gezicht uit de samenleving. Velen kennen haar namelijk van Dojo Couture en Luckystore. Daar heeft ze 27 jaar gewerkt!

[quads id=1]

Vandaag was de uitvaart in Suriname. Bekijk de gedeelde foto’s en video’s daarvan. Geef het door aan belanghebbenden. 1 ding is duidelijk: Ze gaat gemist worden. Wij van FamilieNieuws wensen al haar collega’s en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Overleden

Asha Hieralal

overleden Suriname

Mevrouw Asha , sins oso sanie bing bestang yu bing deh kba na oso sanie , soema no sab lieve mevrouw Asha😪, een mevrouw achter de kassa die altijd haar werk naar behoren deed , u was echt een mama van lucky store, het is echt een verassing voor mij om te horen dat u er niet meer bent , u was altijd een vriendelijk persoon geweest,serieus met haar werk, u vroeg me altijd, adrian ga je naar buiten ??🤭en wanneer het tijd is aangebroken om naar huis te gaan vroeg u altijd ” kan je me tas pakken Als je naar boven gaat,🙃ik Ben heel erg blij dat ik u heb mogen leren kennen, stong foetoe van Lucky Store ❤😭, gecondoleerd aan Lucky store Team,

R.i.p mevrouw Asha❤🕊
Mama Fu OsoSanie
Mama fu Lucky Store❤

~ Adrian Kelvin ~

[quads id=1]

Met heel veel verdriet moeten wij afscheid nemen van onze trouwe, aardige en zeer gewaardeerde collega, Asha Hieralal.

Mevr. Asha heeft 27 jaar voor Lucky Store N.V. gewerkt.
Zij is begonnen als kassierster bij Dojo Couture, waarna zij overgeplaatst is naar Lucky Store. Mvr. Asha heeft in haar loopbaan veel kennis mogen overdragen bij het opleiden van vele kassiersters. Mevr. Asha was een vrouw met een luisterend oor en wist altijd een prettige werksfeer te creëren. Wij zullen jouw aanwezigheid bijzonder missen😔

Lucky Store wenst de familie en vrienden van Asha Hieralal veel sterkte toe met dit verlies.

Adjosi mevr. Asha Hieralal 💔

[quads id=1]

[quads id=1]

Facebook Luckystore
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

7 thoughts on “Video’s uitvaart – Onze collega Asha Hieralal uit Suriname is overleden – foto’s

 1. Een lief mens is er niet meer. Sterkte aan familie en vrienden.

 2. Sterkte aan de familie en collega’s van Dojo/Lucky Store.
  We hebben 4 weken geleden nog staan praten aan de kassa.
  Ik zal uw babbeltje missen.
  R I. P
  Een dankbare klant

 3. oooh lief mens .ik kan ht niet geloven. Steeds zei u me dat het goed ging.R.I.P ❤️

 4. Een laatste groet…..RIP mevr Asha….
  LS fam….gecondoleerd en heel veel sterkte 🌾🌾🌾🌾

Comments are closed.