Vermiste vrouw meegenomen en gebruikt door militair in Paramaribo – politie Suriname

politie Paramaribo
Eerder deze week plaatste de bezorgde familie van een 18-jarige vrouw uit Paramaribo een bericht van vermissing via politie Suriname. De vrouw was ineens spoorloos.

[quads id=1]

De vrouw, die zwakzinnig is, is gelukkig gevonden. een militair had haar in huis genomen en pleegde intieme handelingen met haar. De politie heeft hem opgesloten. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Dit kun je niet maken als man, zeker niet als militair. Hij had haar juist moeten beschermen! Toch?

[quads id=1]

Vrouw uit Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Jimmy L. ingesloten voor ontucht met onmachtige en schaking. De 23-jarige Jimmy L. is op donderdag 16 juli door de politie aangehouden ter zake ontucht met een onmachtige en schaking.

Van huis vertrokken

De moeder van de 18-jarig K.H. deed aangifte van haar vermissing nadat zij op zondagmiddag 5 juli van huis was vertrokken en niet meer terug keerde. Haar moeder en overige huisgenoten wisten niet waar K.H. naar toe was gegaan. De familie maakte zich bijzonder ongerust omdat K.H. een geestelijke beperking heeft.

[quads id=1]

De aangifte van vermissing werd bij de politie van het bureau Latour te Paramaribo gedaan, die de zaak vervolgens overdroeg aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Bij hem thuis

politie Paramaribo

De rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten, bijgestaan door een inlichtingen unit van het KPS, kwamen erachter dat K.H. op een woonadres was te Pontbuiten in Paramaribo. Het woonadres werd op donderdag 16 juli aangedaan en K.H. werd ter plaatse aangetroffen in gezelschap van de huisbewoner Jimmy, L.

[quads id=1]

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Jimmy onderdak bood aan K.H. en ontuchtige handelingen met haar pleegde. Voorts dat het Jimmy bekend is dat K.H. een zwak begaafde jonge vrouw is.

Hij is opgesloten

[quads id=1]

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Jimmy door de politie in verzekering gesteld waarna deze strafzaak is overgedragen aan de militaire politie. Jimmy, L. is namelijk militair van beroep.

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “Vermiste vrouw meegenomen en gebruikt door militair in Paramaribo – politie Suriname

  1. In hoedanigheid als Militair kan hij door de Militaire Politie verhoord en opgesloten worden..

Comments are closed.