Mijn 37-jarige broer Amriet Deodat uit Paramaribo is overleden – foto’s

overleden Paramaribo
Waarom jij, waarom nu al
Je was zo jong en we hielden zoveel van je
Waarom ben jij nu uit ons leven?
Waarom duurde het maar even?
Waarom? Waarom?

Je wilde nog maar 1 ding: Je dochtertje in je armen sluiten. Maar helaas, je wens is niet in vervulling gegaan. Kanker maakte een eind aan jou leven!

[quads id=1]

Met deze woorden maakt de zeer bedroefde Amar Deodat het trieste nieuws bekend dat zijn broer Amriet Deodat uit Paramaribo gisteren zijn laatste adem heeft uitgeblazen. Hij was pas 37 jaar oud. Met veel pijn en verdriet in zijn hart laat hij een dochtertje van 11 maanden achter. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de overige gedeelde foto’s. Geef het door aan belanghebbenden.

Wij van FamilieNieuws wensen Amar en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Mijn broer

Amriet Rishi Deodat

Uit Paramaribo is overleden. Hij was pas 37 jaar

Hij heeft veel geleden en had ondraaglijke pijnen. Helaas heeft hij de strijd verloren. Mijn broer Amriet, heeft gisteren 17 juli 2020 om 19:45, zijn laatste adem uitgeblazen. Hij was pas 37 jaar. Hij laat een dochtertje van 11 maanden achter.

De crematie wordt nader bekend gemaakt Geeft u het door aan belanghebbenden.

Namens,

Amar Deodat

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden:

[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

7 thoughts on “Mijn 37-jarige broer Amriet Deodat uit Paramaribo is overleden – foto’s

 1. Ai booi Amriet.
  Ik zeg eerlijk dat jij dit niet verdiend heb, maar de schepper heeft het laatste woord.

  Amriet altijd een zeer beleefd , bescheiden , vriendelijk en zeer behulpzaam.
  Kortom alles dat een persoon met goede karaktereigenschappen maakt. Dat was Amriet.
  Als buurtjongens wat jaren met elkaar doorgebracht aan de hoogestraat zal ik zeker de leuke momenten waarderen. Mijn diepste condoleance aan zn moeder en broer. Hij zal nu samen met zn vader de tijden doorbrengen. Rust is wat ik jou gun.
  Rust zacht mi matie en waka bung!🙏🏽

 2. De fijne tijden koesteren we.
  We wensen jullie heel veel kracht.
  God behoed jou ziel Rishi.
  Bedankt dat we ook jou mochten kennen en de mooie dingen die je in het leven voor ons mocht doen. R.i.P

 3. Mijn beste vriend Amriet die altijd en iedereen bijstond met zijn liefde vriendschap is door de here naar huis geroepen. Wij (shaireen, luci,) zullen je altijd gedenken in t leven met alle positieve energie, leerrijke momenten maar vooral jou hart dat zo puur was in t leven om ons vriendschap altijd te doen leven n bloeien. Je hebt ons nooit met je ziekte bedroefd gemaakt maar bleef sterk in alles om jezelf positief te doen zijn voor je gezin. K zal je nimmer vergeten mijn broertje mijn engel. God saved u from the pain you were in but he took you in his paridise to let you enjoy life with his angels in heaven. I shall try to be at peace with this unfairness in life that the good die young but the best part of life is that every memories of good souls like you live forever in each heart you touched here on earth. RIP dear angel amriet rishi deodat.

 4. Lieve Sabiet en my Big Baby. Gecondoleerd. Heel veel kracht en sterkte toegewenst. Hij heeft zijn krachten ingezet en gevochten. Het heeft niet mogen baten. Een schrale troost. Rishi is uit zijn lijden.laten wij zijn mooie momemten behouden. Heel veel liefs en sterkte v Soecila phoewa, Steven en Winita en Angela.

Comments are closed.