Video – Melissa Seenacherry – De levenspartner van de president van Suriname

president Suriname

Repost Chan Santokhi vandaag zondag 19 juli 2020:
Helaas te vroeg uitgelekt, maar met veel vreugde kan ik jullie meedelen dat ik vandaag in klein gezelschap met mijn partner Mellisa trouw 🙏🏽💍

Officieel mogen we haar (nog) geen First Lady noemen, maar we mogen haar wel zo zien, toch? Want vanaf morgenochtend staat ze op naast de president!

Het gaat over Melissa Seenacherry. De levenspartner van president Chandrikapersad Santokhi. Het was voor haar persoonlijk ook een belangrijke week. Zij is gisteren namelijk beëdigd tot advocaat. Ze gaat een druk leven tegemoet. Ze sprak erover met de media. Bekijk het bericht en de video om het interview te bekijken. Good job Melissa en we wensen jou en je partner veel succes met alles dat jullie ondernemen. Horen we binnenkort wedingbells?

De partner van de president

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Om vanaf nu wakker te worden naast een partner die niet meer gewoon burger is maar president van Suriname, betekent voor Melissa Seenacherry “het besef dat er veel werk in het verschiet ligt”. De vraag met welk gevoel zij sinds kort naast haar partner Chandrikapersad Santokhi wakker wordt, beantwoordt ze met een bescheiden glimlach gevolgd door een korte zucht.

Verantwoordelijkheid

“Je laat alles over je heen komen, maar we verliezen niet uit het oog het werk dat we te verzetten hebben. Wij beseffen onze verantwoordelijkheid, aanvaarden die en gaan ervoor.”

De Ware Tijd sprak Seenacherry woensdag na haar beëdiging – met vijf andere personen – als advocaat bij het Hof van Justitie. Tegelijkertijd werd op het Onafhankelijkheidsplein – tegenover het gebouw van het Hof – met man en macht gewerkt aan de voorbereidingen voor de inauguratie van Santokhi donderdag.

Hoewel zij beseft en erkent dat het een uitdaging zal zijn om haar advocaat-zijn te combineren met het drukke leven als partner van de president, gaat ze dat niet uit de weg. “Daartoe ben ik bereid en ook geroepen. Het kan niet anders.

Trots op haar president

Ik ben zeer trots op hem.” Op de vraag of en zo ja wanneer zij officieel de naam Santokhi zal dragen, wil ze niets zeggen.

Bekijk hier de video van de STVS met het interview:

Lees het volledige bericht bij de bron De Ware Tijd Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

6 thoughts on “Video – Melissa Seenacherry – De levenspartner van de president van Suriname

  1. HANS hoopt dat tijden zijn veranderd 🤣🤣 de namen en gezichten zijn verandert maar hun zogenaamd doel is t zelfde

    en raket naar maan kan alsnog als die duikboten en vliegtuigen blijven komen in die rijst velden
    plots is alles stil daarover.. mi dja e loekoe

  2. Het is natuurlijk fijn als de president getrouwd is. Mag in stilte. Alvast prodiciat!

  3. “Mijn toekomstige man Santoki gaat alle cocaine drugsgelden herinvesteren in een raket naar Mars.
    In 2025 gaat Suriname naar Mars om goud te delven !”

  4. Tijden veranderen! In 2014, tijdens de regeerperiode NDP-PL-ABOP (A-Combinatie), werd Melissa Seenacherry als kandidaat-rechter afgewezen. De afwijzing volgde na een tweede antecedentenonderzoek nadat ze in eerste instantie goed was bevonden. Toenmalig ABOP Minister van Justitie en Politie, Edward Belfort, eiste een tweede antecedentenonderzoek nadat Melissa Seenacherry al vijf jaar bezig was met de opleiding voor rechterlijke ambtenaren. Volgens het tweede antecedenten onderzoek waren er ineens wel bezwaren tegen Seenacherry, waardoor ze niet geschikt werd bevonden voor de functie van rechter. Minister Belfort had in een reactie aangegeven dat vrienden en vriendinnen van politici geen rechter konden worden. In de 2020-2025 regering is het Ministerie van Justitie en Politie weer in handen van ABOP, maar de tijden zijn veranderd.

Comments are closed.