Breaking nieuws – 19de dode in Suriname

Slecht breaking nieuws. Er is weer een coronadode gevallen in Suriname. Het zou gaan om een vrouw die in het ziekenhuis in Wanica lag. De teller staat nu op 19. Het gaat helaas behoorlijk snel nu met het aantal besmettingen. De afgelopen dagen ging de teller schrikbarend snel omhoog

[quads id=1]

Zojuist is de teller bijgewerkt door het Covid team. Het totaal van het aantal mensen dat positief getest is in Suriname staat nu op 919. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies en de zieken wensen we veel beterschap toe.

[quads id=1]

Het totaal aantal mensen dat is genezen staat u op 582. Helaas is het aantal mensen op de IC ook omhoog gegaan. 8 mensen zijn ernstig ziek.

Besmettingen in Suriname

[quads id=1]

[quads id=1]

Er zijn nu in totaal 919 personen positief getest in Suriname. Er zijn nog 318 mensen ziek op dit moment, 8 mensen zijn ernstig ziek en zijn opgenomen op de ICU afdeling. 582 zieken zijn genezen en 19 personen zijn nu helaas overleden!!! Er zijn 10 personen niet bereikbaar dus we weten niet wat hun status is. Geen goede berichten vandaag. Lieve mensen be safe!!

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland