Jongste dochter Nelson Mandela overleden in Afrika – ze was besmet – video’s – BlackNieuws

mandela Afrika
Verdrietig Celebrity nieuws – Een dochter van de overleden Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela is overleden. Ze was besmet met het coronavirus. De 59-jarige dochter van Mandela wordt vrijdag begraven in Zuid-Afrika.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de video’s over haar. Het was een bijzondere vrouw. Net als haar vader. Haar zoon vertelt over haar overlijden.

Mandela Afrika

[quads id=1]

Zindzi Mandela was de dochter van Winnie Madikizela-Mandela. Winnie was de tweede vrouw van Nelson Mandela. Zindzi Mandela was de Zuid-Afrikaanse ambassadeur in Denemarken. Ze overleed in een ziekenhuis in Johannesburg Zuid Afrika.

Ze stierf afgelopen maandag en de dag dag ze stierf testte ze positief op het coronavirus. Dit is ook bevestigd door haar zoon. Hij heeft aangegeven dat zijn moeder vrijdag wordt begraven. (video)

Besmet met corona

[quads id=1]

De familie heeft een volledige autopsie laten uitvoeren. Ze wachten nog op het autopsierapport om de doodsoorzaak op te helderen. Ze testte inderdaad positief op het coronavirus, maar dat wil niet zeggen dat, dat ook de doodsoorzaak is. Vandaar de autopsie.

6 kinderen

Nog maar twee van de zes kinderen van Nelson Mandela zijn in leven: Zenani Dlamini, Zindzi’s zus; en Pumla Makaziwe Mandela, een dochter uit zijn eerste huwelijk, met Evelyn Mase.

[quads id=1]

“Zindzi zal niet alleen herinnerd worden als een dochter van strijdhelden, maar ook als een heldin. Dat was ze.”

Video’s

Bekijk hier de video’s:

mandela Afrika
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland