Gaat u vandaag de straat op? Be safe!! – Weer nieuwe besmettingen erbij in Suriname – video

Het aantal nieuwe besmettingen is zorgwekkend! Gisteren is er een record aantal bijgeschreven. De teller is zojuist alweer bijgewerkt. Eergisteren stond het totaal aantal positieve testen nog op 801 en  nu staat hij alweer op 849. Dat is een enorme stijging van bijna 50 besmettingen!

[quads id=1]

Het aantal mensen dat genezen is, is sinds gisteren gelijk gebleven Maar dat zijn er gelukkig wel een hoop. Namelijk 573

Be safe

Vandaag zullen vermoedelijk duizenden mensen de straat op gaan om deel te nemen aan de roadshow na de inauguratie van de president en de vicepresident. Is dat wel verstandig? Lieve mensen, u mag genieten, maar het coronavirus is echt niet weg uit Suriname! Hou afstand en hou je aan de maatregelen! Be safe. Denk aan uzelf maar denk ook aan uw mede Surinamers. Samen staan we sterk. Geef het door aan anderen!! P.S. U KUNT ALLES OOK VANUIT HUIS VOLGEN. HET KOMT OP DE TV EN LIVE VIA SOCIAL MEDIA

Video – Bekijk een video van de scheidende minister van volksgezondheid Antoine Elias “we werken voor Suriname’.

[quads id=1]

besmettingen SurinameStarnieuws Suriname schreef het volgende: Gisteren zijn in totaal zijn 39 nieuwe Covid-19 besmettingen genoteerd. Dit is het hoogste aantal voor deze maand tot nu toe. De cijfers zijn drie keer aangepast gisteren. De situatie ziet er bijzonder zorgwekkend uit. Vandaag maken duizenden mensen zich op om deel te nemen aan de roadshow na de inauguratie van VHP-leider Chan Santokhi tot president en Ronnie Brunswijk tot vicepresident.

Grote publiek

De inauguratie is niet toegankelijk voor het grote publiek. Het volk is gevraagd om de installatie en de ceremoniën erom heen via diverse media te volgen. Daarna is er een roadshow, waar de Covid-maatregelen in acht genomen moeten worden. Het is verwachtbaar dat in ‘de Olifant’ en op diverse hotspots grote massa’s op de been zullen komen, waarbij de anderhalve meter sociale afstand niet gehandhaafd zal kunnen worden.

Meer dan 50 besmettingen erbij binnen 2 dagen

[quads id=1]

Het aantal active cases dat gedaald was onder de 200, is gestegen naar 258. Gisteren zijn 29 personen genezen verklaard. In totaal zijn in Suriname 849 besmette personen geregistreerd. Hiervan zijn 573 genezen, 18 hebben het leven gelaten en 10 zijn van de radar verdwenen.

Nieuw team

[quads id=1]

De persconferenties van maandag en woensdag zijn afgelast. Vrijdag zal het huidige managementteam de hamer overdragen. Wie belast zal worden met de leiding is nog niet duidelijk.

Bekijk hier een video van de scheidende minister van volksgezondheid Antoine Elias:

Bron: Starnieuws Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “Gaat u vandaag de straat op? Be safe!! – Weer nieuwe besmettingen erbij in Suriname – video

  1. Be safe Suriname. U kunt genieten maar denk aan uw veiligheid en die van een ander

Comments are closed.