Teller stijgt weer! Nu 919 positieve testen in Suriname – 8 mensen ernstig ziek

besmettingen Suriname

#zucht. Binnen een paar uur is de teller weer gestegen!! Het gaat helemaal niet zo best in Suriname!! Het aantal besmettingen blijft stijgen. We zijn eerder vandaag  de 900 grens al gepasseerd. Het totaal van het aantal mensen dat positief getest is in Suriname staat nu op 919

[quads id=1]

Het totaal aantal mensen dat is genezen staat u op 582. Helaas is het aantal mensen op de IC ook omhoog gegaan. 8 mensen zijn ernstig ziek.

Besmettingen in Suriname

[quads id=1]

besmettingen Suriname

[quads id=1]

Er zijn nu in totaal 919 personen positief getest in Suriname. Er zijn nog 319 mensen ziek op dit moment, 8 mensen zijn ernstig ziek en zijn opgenomen op de ICU afdeling. 582 zieken zijn genezen en 18 personen zijn nu helaas overleden!!! Er zijn 10 personen niet bereikbaar dus we weten niet wat hun status is. Geen goede berichten vandaag. Lieve mensen be safe!!

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland