Aangehouden directielid centrale bank opgenomen in het ziekenhuis – politie Suriname – video

1
Hierbij het officiële politiebericht omtrent de aanhouding van de 48-jarige Faranaaz A. Zij is directielid van de Centrale Bank. De vrouw is na haar aanhouding onwel geworden en opgenomen in het ziekenhuis

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Kijk ook naar de video omtrent de malversaties bij de bank. Zal het haar allemaal teveel zijn geworden?

Politie Suriname

Nog een verdachte ingesloten in de CBvS strafzaak. De 48-jarige Faranaaz A. is op dinsdag 14 juli door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Zij is als verdachte aangemerkt in het onderzoek met betrekking tot vermeende malversaties gepleegd op de Centrale Bank van Suriname. De gewezen governor van de bank en nog een andere man zijn eerder al in verzekering gesteld.

politie Suriname

Faranaaz is directeur Legal Compliance International Affaires op de bank.

Na haar in verzekeringstelling werd zij onwel en is onder politie bewaking opgenomen in een ziekeninrichting.

Bekijk ook een video hierover:

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

1 reactie

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.