Weer geen persconferentie! Teller aantal positieve testen staat nu op 834 in Suriname

besmettingen Suriname

Het blijft maar doorgaan helaas. Er zijn weer nieuwe besmettingen met het coronavirus bijgekomen in Suriname. De teller staat nu op 834. Het aantal mensen dat genezen is stijgt gelukkig bijna net zo hard.

[quads id=1]

Geen persconferentie

Helaas is er ook geen persconferentie vandaag! Geef het door aan een ieder. Hopelijk zal het snel weer voortgang krijgen zodat de vragen vanuit de gemeenschap en de pers beantwoord kunnen worden.

[quads id=1]

Be safe

Bekijk het bericht om de officiële teller te bekijken met de overige cijfers. Lieve mensen be safe. U kunt wel naar buiten als het echt moet. Maar houdt aub voldoende afstand. We kunnen dit virus echt wel aan. Maar het ligt vooral aan u!!! Be safe. Denk aan uzelf maar denk ook aan uw mede Surinamers. Samen staan we sterk. Geef het door aan anderen.

Besmettingen Suriname

[quads id=1]

De cijfers op de Covid-19 website zijn bijgewerkt. Vandaag zijn er 33 besmettingen erbij gekomen. De teller met zieke mensen staat nu op 243. bekendgemaakt.

Officiële teller

[quads id=1]

P.s. De persconferentie van het Nationaal COVID-19 management zal vandaag geen voortgang vinden. Gelieve met het bovenstaande rekening te willen houden.

besmettingen Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland