Student uit Nederland op de luchthaven betrapt met bolletjes in zijn onderbroek – politie Suriname

politie Suriname

Luchtruim dicht! Lockdown, extra coronamaatregelen en toch nam Rafael een kans! Hij zou afgelopen zaterdag vertrekken naar Nederland met ‘extra bagage’.

[quads id=1]

Hij werd betrapt met drugs bolletjes in zijn onderbroek. Vlak naast zijn lid. Hij zou 1500 euro krijgen als het hem was gelukt. Misschien kan hij zijn studie (in de gevangenis) in Suriname afmaken.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: BID team houdt drugskoerier aan op de J.A.P. luchthaven. Het BID team van de politie heeft op zaterdag 11 juli de 22-jarige Rafael V. aangehouden op de J.A. Pengel internationale luchthaven te zanderij.

politie Suriname

Rafael stond op het punt Suriname te verlaten na zijn vakantie hier te lande doorgebracht te hebben. Hij viel bij de visitatie door de mand toen 40 cocaïne bolletjes in zijn onderbroek, dichtbij zijn geslacht, werden ontdekt.

[quads id=1]

Rafael werd aangehouden en voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Narcotica Brigade. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld. Rafael heeft verklaard dat hij de drug naar Nederland wilde smokkelen.

[quads id=1]

Voorts dat hij Euro 1500,-. zou ontvangen van zijn opdrachtgevers als het hem gelukt was de bolletjes met cocaïne af te leveren in Nederland. Dit zou de tweede keer zijn dat Rafael cocaïne wilde smokkelen vanuit Suriname naar Nederland. De eerste keer is het hem gelukt door de controle te komen zowel in Suriname als in Nederland.

[quads id=1]

Rafael bezit de Nederlandse nationaliteit en beweert dat hij student is.

Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “Student uit Nederland op de luchthaven betrapt met bolletjes in zijn onderbroek – politie Suriname

Comments are closed.