‘Korporaal Soenita Ramautarsingh zat NIET achter het stuur.’ – foto’s video’s

verkeer Suriname
“Soenita zat NIET achter het stuur!” Dat zegt een familielid tegen de krant. Tevens hebben wij van FamilieNieuws berichten binnengekregen van ooggetuigen die hetzelfde beweren. Ze zeggen dat niet Soenita maar een man achter het stuur zat.

[quads id=1]

Soenita en dochtertje Jane Ramautarsingh kwamen afgelopen weekend om het leven na een ernstig verkeersongeval in Suriname. Soenita was pas bevorderd tot korporaal en was zeer geliefd. Ze had ook een baby van 5 maanden. We wensen de familieleden heel veel sterkte. Misschien is het goed om nog eens een onderzoek te starten zodat de waarheid boven water komt. Lees het bericht met extra details omtrent Soenita en het ongeval. Sterkte iedereen

[quads id=1]

Verkeersongeval Suriname

De 29-jarige Soenita overleed afgelopen zaterdag samen met haar dochtertje Jane tijdens een verkeersongeval in Suriname. De veroorzaker zou volgende de politie gereden hebben in een Toyota Prado. Hij is gevlucht.

Ooggetuigen verklaren tegenover FamilieNieuws dat er geen veroorzaker was. Ze zeggen dat ook dat niet Soenita maar een man achter het stuur zat.

[quads id=1]

Ook familieleden verklaren tegenover Dagblad Suriname dat niet Soenita maar haar vriend achter het stuur zat. Soenita was die dag op stap met haar vriend, haar dochtertje en haar jongere zus.

Soenita en haar 11-jarige dochter kwamen om het leven na het ongeval. Haar jongere zus, raakte ernstig gewond en ligt op de intensive care afdeling in het ziekenhuis.

[quads id=1]

Soenita laat een baby van 5 maanden achter. Lees hier nogmaals het officiële politiebericht. En bekijk de video’s. In het bericht staat iets anders in dan hetgeen hierboven in het bericht staat. Misschien is het verstandig om het onderzoek nog een keer te verrichten zodat de waarheid boven tafel komt.

[quads id=1]

Lees hier het volledige bericht bij dagblad Suriname

We wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies!

verkeer Suriname
Bekijk de eerdere foto’s en video’s

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland