Video – Dit zijn de nieuwe ministers van Suriname

minister Suriname
De zoon van Paul Somohardjo, Bronto Somohardjo is de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken.  De ijzersterke Diana Pokie is de nieuwe minister van RO en Krishna Mathoera is de nieuwe Defensie minister. Vandaag zijn alle nieuwe ministers van Suriname gepresenteerd. Bekijk de lijst!

[quads id=1]

Tevens is Assembleelid Marinus Bee van de ABOP de nieuwe voorzitter van De Nationale Assemblee geworden. Bekijk de video’s daarvan. Wij van FamilieNieuws feliciteren al onze nieuwe ministers en wensen hen heel veel succes!! En wat vinden jullie van de nieuwe ministers. Gaan ze het aan kunnen?

[quads id=1]

Ministers Suriname

minister Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: De nieuwe ministers zijn Albert Ramdin (Buitenlandse Zaken, Internationale Business en Samenwerking), Bronto Somohardjo (Binnenlandse Zaken), Krishnakoemarie Mathoera (Defensie), Riad Nurmohamed (Openbare Werken), Saskia Walden (Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie), Amar Ramadhin (Volksgezondheid), Armand Achaibersing (Financiën en Planning), Reshma Kuldipsingh (Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken),

[quads id=1]

Prahlad Sewdien (Landbouw, Veeteelt en Visserij), Kenneth Amoksi (Justitie en Politie), Diana Pokie (Regionale Ontwikkeling en Sport), David Abiamofo (Natuurlijke Hulpbronnen), Albert Jubitana (Transport, Communicatie en Toerisme), Haneef Ramsharan (Sociale Zaken en Volkshuisvesting), Gracia Emanuel (Grondbeleid en Bosbeheer), Marie Levens (Onderwijs en Cultuur) en Silvano Tjong-Ahin (Ruimtelijke Ordening en Milieu).

Video

[quads id=1]

Bekijk de video:

Voorzitter assemblee:

Assembleelid Marinus Bee van de ABOP is bij enkele kandidaatstelling verkozen verklaard als voorzitter van De Nationale Assemblee Suriname. Op 29 juni was partijvoorzitter Ronnie Brunswijk gekozen tot voorzitter. Hij is intussen gekozen tot vicepresident. Bekijk de video daarvan:

[quads id=1]

Lees hier het volledige bericht op De ware Tijd

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland