De uitvaart van 47-jarige Gladys Alimoestar uit Paramaribo – foto’s en video’s

overleden Suriname
“Mama, u bent weg gerukt uit mijn leven. Ik kan het nog steeds niet verwerken en accepteren. Het doet me vreselijk pijn.”
47-jarige Glady Alimoestar kwam vorige week samen met haar vriendin Rose om het leven na een vreselijk verkeersongeval. Vele condoleances en foto’s kregen we binnen. De uitvaart van Gladys is inmiddels geweest

Video’s – Special voor de mensen die er niet bij konden zijn (mede ivm de covid-19 maatregelen) is de uitvaart en de dienst van gemeente Godsrainville/Beth Shalom online te zien. U kunt ze hier bij ons bekijken. Bekijk ook de foto’s en de verschillende condoleances. Geef het bericht door aan belanghebbenden en de mensen die het ook graag mee wilden maken.

1 ding is duidelijk: Gladys was enorm geliefd en iedereen gaat haar ontzettend missen! Wij wensen alle nabestaanden en haar vrienden en motorbuddies heel veel sterkte met dit zware verlies

Lieve Beth Shalom familie,

Zondag 5 juli j.l. is de zus van ons bestuurslid Vanja Kasdiran-Alimoestar, Gladys Alimoestar, bij een verkeersongeval om het leven gekomen. Gladys is ook jaren gemeentelid van Beth Shalom geweest.

Wij condoleren de gehele familie en wensen hun heel veel kracht en sterkte toe!

Gods Zegen

Bekijk hier de verschillende (live) video’s van de uitvaart. Sterkt iedereen

Overleden

Gladys Alimoestar

Uit Paramaribo. In de leeftijd van 47 jaar

Mama, u bent weg gerukt uit mijn leven. Ik kan het nog steeds niet verwerken en accepteren. Het doet me vreselijk pijn. Zo jong en te mooi om ons zo vroeg te verlaten. De Heer heeft anders besloten voor jou. Je hoogte punten en mijlpalen op aarde is voldaan. Je bent nu verlost van alle pijn en in alle rust. Mama, ik ga u heel erg missen, u blijft in mijn hart. M’n moeder, m’n beste vriendin, m’n adviseur, m’n troost, m’n bank, m’n hart, m’n ala sani, waka bung mi mama!!! Ik houd van u!! Mijn dank gaat uit aan een iederrrrrrr die ons tijdens deze moeilijke periode hebben bijgestaan en ondersteund. Wij zijn niet alleen. We love you mommy Gladys Alimoestar🧡🖤,
Sayonara Martopawiro

Bekijk hier de prachtige video die gedeeld is door haar nabestaanden. Gladys Alimoestar wij zullen U missen, sterkte aan Marwick Hulk Bjorn Blw en ook dank aan PARBO Bier en alle motorrijders die deel hebben uitgemaakt aan dit geheel…

Bekijk hier de uitvaart dienst. Live uitgezonden op:

Een fotoreportage van de prachtige Gladys.
Zij gaat gemist worden. Dat is duidelijk