Breaking nieuws – Meer dan 800 positieve testen in Suriname – 543 mensen zijn weer beter!

besmettingen Suriname

Breaking nieuws! Het aantal besmettingen blijft stijgen. We zijn helaas de 800 grens gepasseerd. Het totaal van het aantal mensen dat positief getest is in Suriname staat nu op 801.

[quads id=1]

Gelukkig zijn er zojuist ook weer een flink aantal zieken genezen verklaard door het medisch team! Het totaal aantal mensen dat is genezen staat u op 543

Besmettingen in Suriname

[quads id=1]

besmettingen Suriname

Er zijn nu in totaal 801 personen positief getest in Suriname. Er zijn nog 240 mensen ziek op dit moment, 6 mensen zijn ernstig ziek en zijn opgenomen op de ICU afdeling. 543 zieken zijn genezen en 18 personen zijn nu helaas overleden!!! Er zijn 10 personen niet bereikbaar dus we weten niet wat hun status is. De regering is wel naar hen op zoek. Maar voorlopig zullen de identiteitsgegevens niet bekend gemaakt worden.

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland