Lichaam actrice Naya Rivera is gevonden – video’s celebrity Amerika – BlackNieuws

actrice Amerika
Verdrietig celebrity nieuws uit Hollywood. Het lichaam van de actrice Naya Rivera is gevonden. Dat is zojuist bevestigd. De actrice is sinds woensdag vermist. Ze was samen met haar zoontje gaan varen

Hij werd alleen in de boot aangetroffen door de politie. Volgens haar zoontje was mama in het water gesprongen. Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie. Sterkte aan haar nabestaanden en fans!

Actrice uit Amerika

Het lichaam dat maandag bij het meer Lake Piru is gevonden, is inderdaad van Glee-actrice Naya Rivera. Dat heeft de lokale sheriff zojuist bevestigd. De politie maakte eerder op de dag al bekend dat er een lichaam was gevonden.

Met haar zoontje

De 33-jarige Rivera werd sinds woensdagmiddag vermist. Ze verdween tijdens een boottochtje met haar zoontje. De politie trof het jongetje alleen aan in de boot.

Onduidelijk

actrice Amerika

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Volgens de 4-jarige Josey sprong zijn moeder in het water en kwam ze niet meer terug. De afgelopen dagen werd met man en macht naar Rivera gezocht.

Video’s

Bekijk onderstaande video’s voor meer informatie.


U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland