Bestuurder Toyota Prado gezocht ivm dood moeder en dochter – politie Suriname – video’s

ramautarsing
Bij deze een oproep aan de eigenaar van een Toyota Prado in Suriname: Meneer of mevrouw, er zijn twee mensen dood. Weet u dat er meerdere mensen zwaar gewond in het ziekenhuis liggen? Heeft u een hart? Maak dan onmiddellijk contact met politie Suriname!!

[quads id=1]

Lees hier het officiële politie bericht omtrent het wrede ongeval in Suriname. Bekijk ook een andere video. Moeder Soenita Ramautarsing en haar dochter Jane Ramautarsing zijn daarbij overleden. Geef het bericht door aan een ieder zodat het de juiste mensen bereikt. Wellicht kan de chauffeur zichzelf alsnog melden bij de politie. We wensen de familie Ramautarsing veel sterkte en beterschap voor de overige zwaar gewonden

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Zware aanrijding op de Afobakkaweg met als gevolg twee doden en vier gewonden. De 29-jarige automobiliste Soenita Ramautarsing en haar dochter Jane Ramautarsing zijn na een aanrijding op zaterdagmiddag 11 juli overleden. Deze aanrijding vond plaats op de Afobakkaweg, ter hoogte van mast 14.

Overleden

Moeder en dochter Ramautarsing zijn ter plaatse overleden. In het voertuig bevonden zich als mede inzittenden de heer A.B. en mevrouw S.R. Zij zijn zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

[quads id=1]

De politie van het bureau Paranam ging ter plaatse voor een onderzoek. Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen dat de autobestuurder F.J. over de Afobakkaweg reed, komende vanuit de richting van Powakka en gaande in de richting van Paranam. Hij was daarbij in het gezelschap van een jonge vrouw.

Mast 14

Volgens verklaring van F.J. werd hij ter hoogte van mast nummer 14 ingehaald door een Toyota Prado. De bestuurder van de Toyota Prado hield daarbij geen rekening met de tegenligger in deze de personenauto dat bestuurd werd door mevrouw Ramautarsing.

[quads id=1]

Mevrouw Ramautarsing week uit om een aanrijding te voorkomen met het gevolg dat zij op de rijhelft van de heer F.J. terecht kwam. De aanrijding die toen tussen de voertuigen van mevrouw Ramautarsing en de heer F.J. ontstond zorgde ervoor dat beide voertuigen zwaar beschadigd raakten en dat doden en gewonden vielen. De bestuurder van de Toyota Prado, die voorlopig als veroorzaker van de aanrijding wordt aangemerkt, is door gereden.

In beslag genomen

[quads id=1]

De politie is bezig met de opsporing van de bestuurder van de Toyota Prado. De ontzielde lichamen zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie, in beslag genomen.
Video

Eerdere video’s

Bron: Politie Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland