Aishwarya Rai Bachchan, dochtertje, man en schoonvader zijn besmet – Bollywood India – video’s

Ray Bollywood
Breaking celebrity news! De knappe Bollywood-actrice Aishwarya Rai Bachchan en haar dochter, Aaradhya, zijn positief getest op het coronavirus! Eerder vandaag werd bekend dat haar man en haar schoonvader ook besmet zijn. Zij zijn opgenomen in het ziekenhuis.

[quads id=1]

Haar man en schoonvader zijn de bekende Bollywood sterren Abhishek Bachchan en Amitabh Bachchan. Ze worden ook wel de beroemdste Bollywood familie genoemd. Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie. Beterschap schoonheid

Het gaat overigens niet zo best in India wat betreft het covid-19 virus. Inmiddels zijn er 850.000 mensen positief getest en meer dan 22.000 zijn overleden.

[quads id=1]

Bollywood India

Aishwarya Rai, ooit “De mooiste vrouw ter wereld” genoemd en winnaar van de Miss World-verkiezing van 1994, trouwde in 2007 met collega-acteur Abhishek Bachchanen. Ze maakt daarna deel uit Bollywood’s beroemdste familie.

Haar man kondigde vandaag via social media aan dat zijn vrouw en hun achtjarige dochter coronavirus hebben. “Aishwarya en Aaradhya zijn ook COVID-19 positief. Zij gaan in thuis quarantaine”

[quads id=1]

Ray Bollywood

Positief getest

Abhishek Bachchan had eerder aangekondigd dat hij en zijn legendarische vader, acteur Amitabh Bachchan, positief waren getest in het ziekenhuis zijn opgenomen. Hij twitterde: ‘Mijn vader en ik blijven in het ziekenhuis, schreef hij. ‘Blijf alsjeblieft voorzichtig en veilig. Volg alle veiligheidsregels!’

[quads id=1]

Beroemdste koppel

ray Bollywood

Bachchan en Rai Bachchan behoren tot de beroemdste koppels van Bollywood en werden de ‘Brad Pitt en Angelina Jolie’ van India genoemd.

Bekijk de video’s voor meer informatie. Let op sommige zijn in Hindi:

Video’s

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland