Soenita en dochtertje Jane overleden in het verkeer in Suriname – video’s

ramautarsing
Een vreselijk ongeval. Soenita Ramautarsing en haar dochtertje Jane zijn overleden na betrokken te zijn geweest bij een zware aanrijding in Suriname.

Lees het verhaal van een ooggetuige: Hij vertelt wat er is gebeurd en hij vindt dat het niet zo uit de hand had hoeven lopen. Hij is boos! Hij is het niet eens met het systeem. “Waarom moet de politie eerst aanwezig zijn voordat de ambulance komt?”

[quads id=1]

Moeder en dochter hebben geleden. 4 slachtoffers zijn in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Hopelijk heeft de veroorzaker zichzelf al gemeld bij de politie. Bekijk het bericht voor meer informatie. Bekijk ook (nogmaals) de video’s. Wij wensen de familie Ramautarsing veel sterkte

[quads id=1]

Verkeer Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Soenita Ramautarsing (29 jaar) en haar dochter Jane zijn zaterdagmiddag overleden na betrokken te zijn geweest bij een zware aanrijding aan de Afobakaweg ter hoogte van mast 14. Vier andere slachtoffers zijn in kritieke toestand met vier ambulances afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

[quads id=1]

Ze zat achter het stuur

Ramautarsing, die drie inzittenden in haar voertuig had, reed in de richting van Powaka. Vanuit de tegenovergestelde richting kwam een andere wagen met twee inzittenden. Die auto werd op gegeven moment ingehaald door een terreinwagen. In een poging een botsing met de terreinwagen, die op haar rijhelft was gekomen, te voorkomen, week Ramautarsing uit naar links.

Tegenligger

[quads id=1]

Nog voordat we weer op de eigen rijhelft kwam, botste ze tegen de tegenligger.

overleden Suriname

Ramautarsing en haar minderjarige dochter waren vrijwel op slag dood. Van het andere voertuig werd S.R. door de zware klap uit het voertuig geslingerd.

Kritieke toestand

Ze had een grote barstwond aan haar schedel en wordt op de intensivecareafdeling verpleegd. Naar verluidt is haar toestand kritiek.

[quads id=1]

Het heeft ruim een uur geduurd, voordat de verschillende ambulancediensten op de plek van de aanrijding arriveerden. De overleden autobestuurder was in het bezit van een geldig rijbewijs. Het is vooralsnog niet bekend als de vermoedelijke veroorzaker zich al bij de politie heeft aangemeld.

Brief

Bekijk hier een brief van een betrokken:

overleden Suriname

Bekijk hieronder (nogmaals) de video’s van Anthony Janki

[quads id=1]

Later meer in het officiële politiebericht

Bron: De ware Tijd Suriname