14-jarige Dion is spoorloos – politie Nederland

vermissing Nederland
Hierbij een bericht van vermissing afkomstig van politie Nederland. Ze zijn opzoek naar de 14-jarige Dion. Hij is afgelopen vrijdag weggelopen en sindsdien is hij spoorloos.

[quads id=1]

Heb je hem gezien of weet je waar hij is? Maak dan contact met de politie. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de andere foto’s. Geef het door aan de mensen in Nederland. Hopelijk kan hij dan snel weer gevonden worden.

[quads id=1]

Politie Nederland

De politie is op zoek naar de 14-jarige Dion Bernhardt. Hij liep vrijdag 10 juli weg uit de instelling waar hij verbleef in het Noord-Hollandse Bakkum. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen.

Op het station

Dion werd vrijdagmiddag om 15.15 uur nog gezien op het station van Alkmaar. Politie Nederland vraagt mensen naar hem uit te kijken. Weet je meer over waar Dion zou kunnen zijn? Neem dan contact op met de politie.

Signalement

De tiener is 1.75 lang, heeft kort, zwart krullend haar en bruine ogen.

[quads id=1]

Wie meer denkt te weten over de vermissing, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070. Dit kan ook via het tipformulier op politie.nl. (foto: politie.nl)

Foto’s

[quads id=1]

vermissing Nederland vermissing Nederland vermissing Nederland

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland