Moeder en dochter overleden na verkeersongeval in Suriname – veroorzaker gevlucht – video’s

verkeer Suriname
Een moeder en haar dochter hebben het leven gelaten vandaag in het verkeer in Suriname. meerdere personen zijn gewond geraakt en zijn per ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo

[quads id=1]

Een vreselijk verkeersongeval. De veroorzaker is gevlucht! Hopelijk meldt hij zich nog bij de politie. Bekijk het bericht voor meer informatie. Bekijk de video’s

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Twee doden en vier gewonden bij aanrijding Afobakaweg.

[quads id=1]

Een personenwagen, die bestuurd werd door een vrouw die het leven gelaten heeft, reed richting zuiden. Volgens onderzoek van de politie kwam er een tegenligger aan. Op gegeven moment wilde een terreinwagen inhalen. Om een aanrijding te voorkomen, week de vrouw uit en kon de aanrijding met de tegenligger niet voorkomen.

[quads id=1]

De bestuurder van de terreinwagen die aangemerkt wordt als de veroorzaker, is doorgereden, deelt politiewoordvoerder Humphrey Naarden mee aan Starnieuws.

[quads id=1]

De vrouw en haar dochter hebben ter plekke het leven gelaten. Een andere vrouw die ook in de auto zat, was niet aanspreekbaar. De vierde persoon, een man is eveneens gewond geraakt. In de andere auto zaten een man en een vrouw die ook voor behandeling afgevoerd zijn naar het ziekenhuis.

[quads id=1]

verkeer Suriname
Foto’s van meanwhile in Su Facebookpagina

Bekijk hieronder de video’s van Anthony Janki

Lees hier het volledige bericht op Starnieuws Suriname

Later meer in het officiële politie bericht
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland