Video – Kruispunt Dr. Sophie Redmondstraat te Paramaribo tijdelijk gesloten!

verkeer Paramaribo
Bekijk hier de uitgebreide video bekendmaking omtrent de verkeerswijziging op het kruispunt van de Zwartenhovenbrugstraat en de dokter Sophie Redmondstraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Gedurende deze werkzaamheden zal het kruispunt gedeeltelijk dan wel volledig zijn afgesloten. Geef de video door aan een ieder zodat men op de hoogte is van de nieuwe situatie

Verkeer Paramaribo

verkeer Paramaribo

[quads id=1]

Ingaande dinsdag 14 juli 2020 zal er een tijdelijke wijziging plaatsvinden van de verkeerssituatie op het kruispunt gevormd door de Zwartenhovenbrugstraat en de dokter Sophie Redmondstraat.

Baitali

[quads id=1]

Het aannemingsbedrijf Baitali NV zal namelijk ter plekke riolerings- en asfalteringswerkzaamheden verrichten. Deze werkzaamheden vallen binnen het kader van het project “Vernieuwen van de riolering van de Zwartenhovenbrugstraat”. Gedurende deze werkzaamheden zal het kruispunt gedeeltelijk dan wel volledig zijn afgesloten.

Video

[quads id=1]

Bekijk hier de video ervan:
WIJZIGING VERKEERSSITUATIE KRUISING DR. SOPHIE REDMOND- EN ZWARTENHOVENBRUGSTRAAT

Lees hier meer in het officiële politiebericht
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland