Video – Jada Pinkett Smith geeft toe dat ze een relatie had met een ander tijdens huwelijk met Will – celebrity Amerika – Black Nieuws

Will Smith

Celebrity news – Jada Pinkett, de vrouw van Will Smith heeft eindelijk toegegeven dat ze een ander had. Zij en Will waren getrouwd, maar ze hadden wel problemen.

[quads id=1]

Ze heeft het toegegeven nadat ‘de ander’ hun geheim verklapte in de media. Jada heeft zojuist het hele verhaal verteld tijdens haar Facebook video serie ‘The red Table’. Will Smith was er ook bij. Je kunt hier de video met de bekentenis bekijken. Veel mensen zien hen als the perfect black couple. Dat zijn ze eigenlijk nog steeds. Toch? Of zal hun huwelijk dit niet redden?

[quads id=1]

Celebrity Amerika

Will Smith

Jada Pinkett Smith gaf toe dat ze een ‘relatie’ had met August Alsina, terwijl zij en Will Smith uit ekaar waren. Jada Pinkett Smith heeft bevestigd dat ze een relatie had met August Alsina terwijl ze getrouwd was met echtgenoot Will Smith – maar verduidelijkte dat zij en Will destijds uit elkaar waren.

Hij vertelde het eerst

[quads id=1]

August zelf beweerde eerder in een interview dat hij en Jada een relatie hadden. En dat Will daar toestemming voor had gegeven. Jada vertelt dat zij en Will ‘voorbij’ waren. Ter verduidelijking geven zowel Will en Jada aan: Will heeft GEEN ’toestemming’ gegeven!!

3 kinderen

Jada Smith

Jada en Will zijn ouders van Jaden, 22, en Willow, 19. Will is ook vader van Trey, 27, zijn zoon uit een eerdere relatie. Jada en Will zijn in 1997 getrouwd!

[quads id=1]

Video

Bekijk hier de intense video met de bekentenis:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland