Mijn zoon Glenn (Bigi Siga) Isselt is overleden in Paramaribo – foto’s

overleden Paramaribo
Bigi Siga stond bekend als een fervente voetballer en heeft voor diverse voetbalteams in Suriname gespeeld

Hierbij maakt moeder Vera Isselt – Amstelveen mede namen man Rudi Isselt†, dochter van Glenn en de overige broers en zussen het verlies van haar zoon Glenn Isselt bekend. Hij was vooral bekend als Bigi Siga.

[quads id=1]

Let op de uitvaart is vandaag. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de vele foto’s en condoleances. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familie, vrienden en voetbal maatjes heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Overleden

Onze zoon, vader, broer, opa, oom en sportvriend

Glenn ‘Siga’ Isselt

Uit Paramaribo is overleden in de leeftijd van 68 jaar
De uitvaart zal ZATERDAG 11 juli 2020 plaatsvinden te Paramaribo. Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie daarover. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland