Mijn vrouw en onze mama Rosemien Achthoven is overleden in Suriname

overleden Suriname
GADO sabi alla sani! Rust zacht Mientje, je bent bij de Heer!

Roel Veldboom, maakt mede namens de kinderen Orpheo, Anushka, Innocentia & Sagora ( allen Achthoven) het trieste overlijden van zijn vrouw Rosemien Achthoven uit Suriname bekend. Ze overleed in de leeftijd van 61 jaar.

[quads id=1]

Velen kenden haar als Mientje, Ma of Oosje. Zij was voor hen een rots in de branding. MORGEN is de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden. Bekijk het bericht, de foto’s en de condoleances voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen haar gezin, haar vele vrienden en verdrietige familieleden heel veel sterkte met dit plotselinge verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Gij, o Here, zijt mijn toevlucht
Psalm 91:9

Met deze woorden maken wij bekend, dat op Vrijdag 26 juni 2020, onze zeer geliefde, hardwerkende vrouw, moeder en grootmoeder door haar Heer naar huis is geroepen.

Rosemien Jacquelina Achthoven

Geboren Paramaribo 18-6-1959
Overleden Paramaribo 26-6-2020
In de leeftijd van 61 jaar

Mientje, Ma, Oosje we gaan je heel, heel erg missen, jij was voor ons een rots in de branding, maar wij geloven dat de Here ons zelf zal troosten in deze droevige dagen. Thanks Mientje Mom, you did a great job. We will never forget you.

Your beautiful family.

De begrafenis vindt plaats op zaterdag 11 juli 2020, te Mariusrust Paramaribo.

Van 12.00 uur – 13.30 uur is er gelegenheid tot afscheid nemen ten huize van de overledene aan de Reineweg no. 49 te Nw. Charlesburg, waarna de stoet vertrekt naar Mariusrust gevolgd door de rouwdienst van 14.00 – 15.00 uur;

Tussen 15.00 – 15.30 uur zal er afscheid worden genomen waarna ze naar haar laatste rustplaats zal worden gebracht.

[quads id=1]

Namens haar diepbedroefde familie:
Man:
Roel Veldboom

De kinderen:
Orpheo Achthoven en gezin in Nederland
Anushka Achthoven en gezin in Suriname
Innocentia Achthoven en gezin in Suriname
Sagora Achthoven en gezin in Suriname

Namens de broers en zussen en hun gezinnen:
Carla Starke-Achthoven (wijlen) en gezin
Ilsemarie Hasselbaink – Achthoven en gezin in (Nederland)
Lucia, Achthoven (in Nederland) en gezin in Suriname

Gerhardus Achthoven (wijlen) en gezin
Henk Achthoven en gezin

Jules Achthoven en gezin
Florence Fraser-Achthoven en gezin
Iwan Achthoven

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland