Maaltie Sardjoe gaat Daniëlle Veira vervangen – Management team Suriname – video

suriname

Waarom kan Danielle niet gewoon blijven? Ze levert toch goed werk. Veel mensen in Suriname willen dat ze blijft. Nee. Het nationaal Covid-19-managementteam krijgt de leiding van Maaltie Sardjoe.

[quads id=1]
Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Kijk ook naar de video met extra uitleg. Zal ze het anders aanpakken? Wat moet ze dan veranderen? Is het goed dat ze vervangen wordt of was het beter om te wachten tot na de coronacrisis?

[quads id=1]

Covid-19 in Suriname

DWT Suriname schreef het volgende: Het nationaal Covid-19-managementteam onder leiding van Daniëlle Veira, directeur Nationale Veiligheid, zal niet langer het initiatief nemen in de strijd tegen het nieuwe coronavirus. Dit is vrijdag meegedeeld tijdens de reguliere persconferentie.
[quads id=1]

Volgende week

Er zal volgens Veira een overdracht plaatsvinden aan een nieuwe groep onder leiding van Maaltie Sardjoe. Het huidige team zit nog tot donderdag aan. “Het is goed dat u weet dat we nu al met elkaar samenwerken. De meetings samen gaan doen om te gaan naar het moment waarbij wij tegen volgende week donderdag het nieuwe team kunnen installeren”, verduidelijkte Veira.

[quads id=1]

Geen hiaten

Zowel Veira als Sardjoe verzekert dat de overdracht zodanig zal plaatsvinden dat er geen hiaten zullen zijn bij het aantreden van het nieuwe managementteam. “Het is de bedoeling van het transitieteam dat wij goede communicatie met de bevolking blijven behouden. Het garanderen van onze gezondheidszorg is primair, maar dat is een verantwoordelijkheid die we gezamenlijk zullen aanpakken om te komen tot een nieuw normaal”, onderstreept Sardjoe.

[quads id=1]

Video

Bekijk onderstaande video voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden:

Lees hier het volledige bericht op DWT:
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland