Winkelier en vrouw wilden illegaal de grens oversteken – politie Suriname

Guyana Suriname

De politie heeft een winkelier en een vrouw aangehouden net voor dat ze illegaal de grens over wilden steken naar ons buurland Guyana, ze waren van plan spullen te smokkelen

[quads id=1]

Ze zouden net met een bootje de oversteek maken. Maar de grenzen zijn toch gesloten? Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie.

Politie Suriname

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Winkelier ingesloten voor overtreding smokkel decreet. Een 59-jarige winkelier is op woensdag 1 juli in het district Nickerie aangehouden en in verzekering gesteld ter zake overtreding van het smokkel decreet.

Buitenlandse vrouw

[quads id=1]

Naast de winkelier is ook een vrouw met de Guyanese nationaliteit aangehouden en in vreemdelingen bewaring genomen. Zij was in het gezelschap van de winkelier en vertoefd illegaal in Suriname.

Illegaal oversteken naar de buren

De winkelier had specerijen en levensmiddelen bij zich die hij naar ons buurland Guyana wilde smokkelen. De man en de vrouw zijn door de politie aangehouden op een locatie dichtbij de grensrivier tussen Suriname en Guyana.

[quads id=1]

Met de boot

Zij stonden op een boot te wachten om de oversteek naar Guyana te doen. De specerijen en de levensmiddelen zijn in beslag genomen.