Video – Besmette patiënten in Wanica ziekenhuis Suriname vertellen – Bijna 700 mensen positief getest

Iedereen wil horen. Iedereen wil zien. Ze willen bewijs. Men denkt nog steeds dat het virus niet echt is. Men wil het niet serieus nemen.

Bekijk een indrukwekkende video van patiënten die besmet zijn met het coronavirus. Ze vertellen hoe ze erachter zijn gekomen dat ze besmet zijn geworden. Ook de verpleegkundigen vertellen hun deel van het verhaal. De verpleegkundigen zijn onmisbaar voor deze mensen.

‘Mijn ogen begonnen te jeuken’. ‘Ik heb het van mijn zoon gehad’. ‘Ik kon na drie dagen niets meer’. ‘Het was een trauma’. Ik was voor 70% al dood’. ‘De hele nacht kun je niet ademen’.

Ook veel menen genezen

Het Coronavirus is geen grapje. Lieve mensen zorgen jullie goed voor jezelf. Het aantal besmettingen blijft flink stijgen. We zitten al bijna op de 700 positieve testen in ons land. Gelukkig is het grootste deel wel genezen verklaard door het medisch team! Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video. Geef het door aan een ieder.

Besmettingen in Suriname

Er zijn nu in totaal 694 personen positief getest in Suriname. Er zijn 221 mensen ziek op dit moment, 5 mensen zijn ernstig ziek en die zijn opgenomen op de ICU afdeling. Daar krijgen ze de extra zorg die ze nodig hebben. 456 mensen zijn genezen en 17 personen zijn nu helaas overleden!!!

Onbereikbaar

Er zijn nog steeds 10 personen niet bereikbaar dus we weten niet wat hun status is. Hopelijk melden ze zich snel bij het team. Gefht door aan een ieder zodat het bericht ze kan bereiken

besmettingen Suriname

Ziekenhuis

Bekijk hier de video opgenomen vanuit het Wanica Streek Ziekenhuis in Suriname. Er wordt gesproken met verpleegkundigen en besmette patiënten vertellen hun ervaringen.

Bron: Covid-19 Suriname officiële websiteFacebookpagina Wanica streekziekenhuis Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland