Vrouw liegt om 19-jarige illegale buitenlander zonder rijbewijs te beschermen – politie Suriname

politie Suriname

Een vrouw heeft gelogen tegen de politie na een aanrijding in Paramaribo. Een 19-jarige jongen zonder rijbewijs heeft een zware aanrijding gemaakt.
Nadien is hij gevlucht.

[quads id=1]

De vrouw die zich later meldde bij de politie loog dat zij de bestuurder was. Ze viel helaas door de mand. Ze mocht naar huis na een waarschuwing. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. Wat doe je als 19-jarige illegale achter het stuur als je geen rijbewijs hebt?

[quads id=1]

Politie Suriname

Illegale doorrijder in verzekering gesteld. De 19-jarige Kecidry C. is op donderdag 2 juli aangehouden door de politie van het bureau Munder Paramaribo. De politie kreeg melding van een botsing op de hoek van de Piet Ezechielstraat en de Kwattaweg.

Een personenautobestuurder was tegen een schutting gebotst met het gevolg dat de schutting zwaar beschadigd raakte. Na de botsing reed de autobestuurder weg zonder contact te maken met de benadeelde.

Door de schutting

[quads id=1]

De bestuurder van het voertuig bleek in de Piet Ezechielstraat straat woonachtig te zijn. Een vrouw maakte contact met de politie en verklaarde dat zij de auto reed toen de botsing plaats vond met de schutting. Ooggetuigen hadden echter verklaard dat een jongeman de bestuurder van het voertuig was.

Ze viel door de mand

[quads id=1]

Dat was aanleiding voor de politie om de vrouw flink aan de tand te voelen. Zij gaf op een gegeven moment toe dat de bestuurder een 19- jarige jonge man was genaamd Kecidry. Voorts dat Kecidry haar huisgenoot was. Kecidry werd opgespoord en aangehouden omdat de vier uren waar binnen hij zich kon aanmelden bij de politie verstreken was.

[quads id=1]

Kecidry bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Hij heeft de Dominicaanse nationaliteit en vertoeft illegaal in Suriname. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. De vrouw is in het bezit van een geldig rijbewijs en wilde Kecidry in bescherming nemen. Zij is door de politie heen gezonden na een ernstige waarschuwing.

Bron: Politie Suriname Foto van DBS Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland