Straks met de SLM op vakantie naar New York – Video’s Suriname dag in NY

Suriname vakantie New York

Straks als alles weer helemaal normaal is heworden kunnen we akkelijker genieten van nieuwe bestemmingen. De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) heeft namelijk goedkeuring gekregen om door te vliegen naar New York.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan de mensen die graag en vaker reizen. Wist je dat ze elk jaar Surinam day organiseren in NY? Bekijk de leuke video’s van een aantal vloggers. Er wonen namelijk best wat Surinamers. Ben je al een keertje geweest?
[quads id=1]

Suriname vakantie New York

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) heeft goedkeuring verkregen om te mogen opereren op de route Georgetown-New York. Directeur Radjesh Radjkoemar zegt tegen de Ware Tijd dat SLM van plan is om in de eerste periode twee keer per week te vliegen vanuit Paramaribo naar de John F. Kennedy Airport in New York via Georgetown.

[quads id=1]

“Met deze topbestemming wordt inhoud gegeven aan het beleid om ons land verder met de wereld te connecten en een boost te zijn voor de business community en toeristen”, zegt de SLM-voorman. Er waren jaren terug al gesprekken gaande tussen de Guyanese regering en de national carrier met betrekking tot voornoemde vliegroute.

[quads id=1]

Toenmalig president Donald Ramotar van Guyana had samen met zijn Guyanese minister van Buitenlandse Zaken en Binnenlandse Zaken in de marge van de 24ste Caricom-bijeenkomst voor staatshoofden en regeringsleiders van deze gemeenschap daarover een ontmoeting gehad met toenmalig SLM-onderdirecteur Clyde Cairo. Er was een vervolgbijeenkomst afgesproken.

Video’s Surinam day:

[quads id=1]

Bron: De Ware Tijd Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland