Joël Kuisch is vandaag 17 jaar geworden – verjaardag Paramaribo

verjaardag Paramaribo
Helpen jullie ons mee met het feliciteren van Joël Kuisch. Hij is vandaag 17 jaar geworden. Het is de eerste verjaardag zonder zijn mama Dapne Hoft. Zij overleed vorige maand na een tragisch incident in Paramaribo. Joel deelde een prachtige boodschap voor zijn mama op social media. Bekijk het bericht voor meer informatie

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws feliciteren hem en hopen dat hij een relaxte dag heeft. Tevens wensen we hem en alle andere mensen heel veel sterkte vandaag. Geniet ervan op jouw manier lieverd. Jouw mama is ontzettend trots op je. En wij ook.

[quads id=1]

Verjaardag

Joël Kuisch

Repost:
Ik ben 17 vandaag🥳,

Dank u Heer voor deze dag🙏🏽mijn eerste verjaardag zonder mijn mama..Het gemis is vandaag het grootst. Ik mis uw zang en wensje voor mij om 12u😢we zouden het zeker leuk maken.

Maar maakt u zich geen zorgen❤️, I got this!
I will walk this earth with a smile on my face because you taught me how to love.

[quads id=1]

verjaardag Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland