Baby geschopt, gestompt en voor dood achtergelaten – ouders in Nederland verdacht van moord

baby Nederland

De 1 zoekt wanhopig naar een kindje om van te houden en de ander doet dit!!

Wreed bericht uit Nederland. Een 4 maanden oude baby is overleden na flinke mishandeling. De vader zou met medeweten van de moeder het kind geschopt en met veel kracht geslagen hebben.

[quads id=1]

Daarna hebben ze het arme zieltje in hulpeloze toestand achtergelaten. De vader zit vast op verdenking van moord. Het kindje werd vermoedelijk meteen na de geboorte mishandeld. Hoe kun je dat doen als ouders?

[quads id=1]

Ouders uit Nederland

De Stentor Nederland schreef het volgende: Ouders uit Nederland verdacht van moord op hun vier maanden oude baby. Twee ouders in Nieuwleusen worden ervan verdacht hun vier maanden oude kind te hebben gedood. De vader zit vast op verdenking van moord, zo bleek vanmiddag op de opening van de strafzaak.

Medewerking van vrouw

[quads id=1]

De 39-jarige Richard R. uit Nieuwleusen zou, mogelijk met medewerking of medeweten van zijn vrouw, het kind met kracht geschopt en geslagen hebben. Uit de tenlastelegging blijkt dat er ‘mechanisch botsend geweld’ op het hoofdje van het kindje is uitgeoefend.

Ook wordt hem verweten het kind in een hulpeloze toestand te hebben achtergelaten. De mishandelingen zijn mogelijk vrijwel meteen na de geboorte in november vorig jaar begonnen. De man zit vast.

Doodsoorzaak

Volgens de officier van justitie is het onderzoek nog niet afgerond. Zo is de sectie op het kind, om de doodsoorzaak definitief vast te stellen, nog niet klaar. Een forensisch arts zal daarna nog de nodige onderzoeksvragen beantwoorden.

Niets naar buiten gebracht

Over de dood van het kind is eerder niets naar buiten gebracht. Ook onderzoeken deskundigen de psyche van R. nog. In oktober volgt een nieuwe regiezitting in de zaak.

Mogelijk komt het Openbaar Ministerie dan met meer onderzoeksresultaten naar buiten.

Bron: De Stentor Nederland

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland