Video – ‘Waarom nu wel onderwijs terwijl we zoveel besmettingen hebben in Suriname?’

onderwijs Suriname
“Denken we wel aan de kinderen van Suriname? Het onderwijs is gestart met alle gevaren van dien. Toen we slechts 10 Covid-gevallen hadden moest alles terstond dicht. Nu hebben we meer dan 600 gevallen. Waarom zegt het parlement hier niets over? Hoe zit dat?”

[quads id=1]

Martin Atencio maakt zicht ernstig zorgen en doet zijn beklag hierover in de media. Hij is vader van schoolgaande kinderen. Hoe veilig zijn onze kinderen op de scholen? Bekijk de video van TBN Prime Alert en luister naar zijn verhaal.

[quads id=1]

Ouders

“Waarom wordt er niet goed gecommuniceerd? Dit kan niet door de beugel. We gaan onze kinderen gezond uit huis laten gaan, en misschien komen ze wel ziek terug. Wie geeft ons de garantie? Als leden van het parlement al besmet raken. Wie zijn onze kinderen?” Aldus Atencio. Hij vraagt de ouders wat voor kans ze nemen met hun kinderen. Wat denken jullie hiervan?

[quads id=1]

Onderwijs Suriname

onderwijs Suriname

Martin Atencio, van Algemene Belangenorganisatie Suriname (Abos), ook vader van schoolgaande kinderen, is niet blij met het besluit van het ministerie van onderwijs Suriname.  De scholen hebben deze week weer de deuren geopend en hij vraagt zich af of er voldoende gedacht is aan de veiligheid van onze kinderen. Bekijk de video ervan:

Video

[quads id=1]

Deel dit verhaal met een ieder!  We zijn benieuwd naar jullie mening hierover. Uiteraard is de tegenpartij ook vrij om hierop te reageren.

Lees ook de gerelateerde berichten hieronder:

[quads id=1]

Wanhopige familie van overleden Shaquille Pigot wil de waarheid weten (video’s) – verkeer Paramaribo

Problemen bij de Esther Stichting Paramaribo – personeel dreigt werk neer te leggen (video’s)

Hartverscheurende video over een vader uit Suriname en zijn 3 minderjarige zoontjes (video)

Disclaimer: Let op dit is de mening van meneer. Dit is zijn eigen persoonlijke ervaring. Uiteraard is de wederpartij vrij om ook hun deel van het verhaal te delen.

Bron: TBN Prime Alert

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland