Video – In gesprek met Ronnie Brunswijk, de nieuwe DNA voorzitter en kandidaat Vice President van Suriname

Brunswijk Suriname
“Er zullen altijd jaloerse mensen zijn. Ze mogen kritiek leveren. We leven in een democratisch land. Maar dat maakt me niet uit!’

Ronnie Brunswijk is in gesprek gegaan met asosyetv Suriname. Hij vertelt hoe het met hem gaat. Hij is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis en zit in thuis quarantaine. Binnenkort gaat hij weer aan het werk. Hij hersteld goed. Zal het komen door de ‘verschillende wieries’ die hij heeft gedronken?

[quads id=1]

Verpleegkundigen uit Suriname

Hij kwam gisteren breeduit in het nieuws na zijn gulle gebaar naar de verpleegkundigen toe. Ze kregen auto’s en geld. Hij vertelt ook daarover. Wat betreft de toekomst? Hij is nu de nieuwe voorzitter van DNA, maar hij is ook kandidaat voor het Vice presidentschap.

[quads id=1]

Voor de binnenlandbewoners van Suriname

Hij heeft een plan en een duidelijk doel. En niet vandaag. Al jaren. En het ziet ernaar uit dat hij nu de kans gaat krijgen om zijn doelen te behalen. Vooral voor de mensen in het binnenland van Suriname. Luister naar wat hij daarover te zeggen heeft. Bekijk het bericht en geef het door aan belanghebbenden! Wij van FamilieNieuws wensen hem en alle overige zieken een goed herstel

[quads id=1]

Video

Baagillie van Asosye TV en Radio was in gesprek met Ronnie Brunswijk. Hij is positief getest met het coronavirus, maar is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Bekijk hier de video met het gesprek. Kijk vanaf minuut 53.00 Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Verpleegkundigen

Starnieuws: Assembleevoorzitter tevens leider van de ABOP, Ronnie Brunswijk, heeft verpleegkundigen van ’s Lands Hospitaal rijkelijk bedacht. Hij heeft drie voertuigen verloot en geld gegeven aan het verplegend team van de afdeling waar Covid-patiënten worden ondergebracht. Ondervoorzitter van ABOP, Joël (Bordo) Martinus, bevestigt tegenover Starnieuws dat de politicus uit dankbaarheid de mensen extra heeft bedankt.

verpleegkundigen Suriname

Asosye TV en Radio

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland