Jonge dame ontvoerd en misbruikt in appartement door beheerder – politie Suriname

appartement Suriname

Een vrouw is ontvoerd uit een appartement waarin ze verbleef. De beheerder van het appartementencomplex gebruikte zijn reserve sleutel en nam de vrouw onder dwang mee. Daarna misbruikte hij haar in een andere kamer.

[quads id=1]

Hij heeft alles opgenomen met zijn telefoon en dreigde alles online te gooien. Een verschrikkelijke daad. Bekijk het officiële en gedetailleerde politiebericht voor meer informatie. Hoe kan iemand zo wreed zijn?

Jonge vrouw vermoedelijk verkracht door beheerder van appartementencomplex. Een 22-jarige vrouw deed op maandag 29 juni aangifte van intiem misbruik contra de 31- jarige Jamaicaan Rohan, J.

[quads id=1]

Op zondagavond 28 juni ging Rohan zonder toestemming het appartement en de slaapkamer binnen waar het latere slachtoffer en een nicht zich op dat moment bevonden. Het slachtoffer en haar nicht joegen Rohan hun appartement uit. Voor het naar bed gaan deden de jonge vrouwen hun slaapkamerdeur op slot. Zij haalden daarna de sleutel uit het slot denkende dat het veiliger was om de sleutel niet in het slot te laten.

[quads id=1]

In de vroege ochtend van maandag 29 juni werd het slachtoffer uit haar slaap gewekt door Rohan. Hij had de kamerdeur open gemaakt met een reserve sleutel. Rohan had een mes in de hand waarmee hij haar bedreigde met de dood. Hij sommeerde haar om stil te blijven en onder bedreiging met het mes voerde hij haar weg uit haar appartement. Haar nicht, die in diepe rust was, merkte niets op van deze vrijheidsberoving.

[quads id=1]

Vervolgens bracht Rohan het slachtoffer naar een andere leegstaand appartement, alwaar hij haar misbruikt heeft. Het intiem misbruik legde Rohan vast op zijn zaktelefoon maar wel zodanig dat niet te zien is dat hij daarbij een mes in de hand hield. Na zijn daad liet hij het slachtoffer gaan haar bedreigende met de dood en met de verspreiding van de door hem opgenomen filmbeelden.

Het slachtoffer was zo bang dat zij niets vertelde aan haar nichten. Haar nichten merkten wel op dat het slachtoffer met iets zat. Zij adviseerden haar toen om naar huis te gaan, hetgeen zij ook deed. Nadat het slachtoffer de locatie verlaten had kreeg zij de moed om een van haar nichten op te bellen en te vertellen wat haar overkomen was. Ook haar ouders werden op de hoogte gebracht van de omgang onder dwang.

[quads id=1]

Op advies van haar ouders en haar nichten deed het slachtoffer aangifte van misbruik tegen Rohan bij de politie. Nadat de aangifte opgenomen was werd Rohan opgespoord en aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Rohan, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld. Zijn zaktelefoon is in het belang van het onderzoek in beslag genomen. Vanwege zijn functie als beheerder beschikte Rohan over reserve sleutels van alle toegangsdeuren en binnendeuren van de appartementen

Bron: Politie Suriname