In de Spotlight Suriname: Bianca van BTrendz Amsterdam – video’s

Bianca Amsterdam
Vandaag in de spotlight: Bianca Reiziger, een hard werkende jongedame uit Amsterdam. Zij is het gezicht achter BTrendz. Een Wimperstyliste, Hairstyliste, haarwerk (pruiken) speciaiste vooral gespecialiseerd in Blackhair maar werkt ook met Europees haar

Bekijk het bericht om iets meer te weten over Bianca haar werk en privé leven. Kijk ook naar de video’s.  Geef het door aan een ieder. Tik you Bigup Bianca. Wij van FamilieNieuws wensen jou veel succes met alles.

In the Spotlight
Bianca
Van Btrendz Amsterdam

The Face Behind BTrendz!!

Bianca Amsterdam

Mijn gezin

Hoi allemaal, mijn naam is Bianca, ik ben 42 jaar. Ik woon met m’n partner in Amsterdam. We zijn al 19 jaar samen en we hebben een prachtige zoon van 10, Rogerio.

Ik ben al 7 werkzaam als kapster. Bijna 2 jaar als erkend haarwerk specialiste. Twee jaar geleden opende ik mijn eigen zaak in Amsterdam 🎉

Mijn passie

Ik ben een creatief persoon. Ik wilde mijn ideeën en mijn passie delen met andere om hun blij te maken hun (haar)wensen. Dat kon alleen maar op mezelf en ik geniet ook echt ervan. Ik geniet er ook van als klanten met een big smile de deur uitgaan, de liefde voor m’n werk motiveert mij elke dag.

En waar staat BTrendz voor?

(B) Bianca
Trendz heeft te maken met trendy kapsels voor iedere leeftijd. Het betekent heel veel Btrendz. Ook een fijn gevoel van binnen krijgen.
The Art of Beauty is mijn slogan.

Bekijk hier een aantal video’s

Heb jij nog vragen?

Je kunt Btrendz bezoeken op Facebook
📞0685225299 ze zijn gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht

Email: [email protected]

Website http://www.btrendz.nl

BTrendz is een Hairstyliste/haarwerkspeciaiste (pruiken) ook verkrijgbaar met een medische verklaring. Gespecialiseerd is in Blackhair, en het kleuren van haar.

Bianca Amsterdam
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland