Breaking nieuws – 17de dode in Suriname – video live persconferentie inschrijfgeld nieuw schooljaar bekend

Vreselijk breaking nieuws. Er is weer een coronadode te betreuren in Suriname. We staan nu op 17!! Ook zijn helaas weer heel wat besmettingen bijgekomen. 434 mensen zijn genezen! Dat is zojuist zichtbaar geworden op de teller van de officiële Covid-19 website. Wat een domper

[quads id=1]

Video- Bekijk hier de video van de persconferentie. Deze is nu bezig!De inschrijfgelden voor het nieuwe jaar worden bekend gemaakt. geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte!!!

[quads id=1]

Let op lieve mensen: Samen kunnen we dit virus echt wel aan. We snappen dat het soms een beetje stress kan veroorzaken. Blijf sterk!!!

[quads id=1]

Er is helaas weer een dode gevallen in Suriname. Meer daarover tijdens de persconferentie. Bekijk de video

[quads id=1]

Lobi yu srefi 🏠

Suriname besmettingen

[quads id=1]

Bekijk hier de video met de persconferentie, Deze is nu bezig:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland