Zoon steekt bloedeigen vader in rug en borst na ruzie – politie Suriname

vader zoon Suriname

Een 25-jarige man heeft zijn eigen vader neergestoken in Latour Paramaribo. Hij heeft zijn vader me een scherp voorwerp gestoken in zijn rug en borst. Wat een familiedrama. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Waar is de liefde voor elkaar?

Politie Suriname

Zoon steekt vader neer. Een 61-jarige man is op vrijdagmorgen 3 juli door zijn 25-jarige zoon Nazario,L. neergestoken met een mes.

Operatie

Nazario heeft zijn vader zodanig gestoken in onder andere diens rug en borststreek dat operatief ingrijpen noodzakelijk was. Dit incident heeft plaats gevonden op een woonadres in het werk ressort van de politie van het bureau Latour.

Woordenwisseling

De vrouw van het slachtoffer gaf de politie te kennen, dat Nazario zijn vader met een mes had neergestoken na een woordenwisseling. Nadat hij zijn vader neergestoken had rende hij weg met het mes in zijn bezit. Het zou niet de eerste keer zijn dat Nazario zijn vader met een scherp voorwerp te lijf ging. Naar zeggen van de vrouw moet Nazario een drugsgebruiker zijn.

Hij heeft zichzelf gemeld

Nazario heeft zich dezelfde dag aangemeld bij de politie en is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het mes waarmee hij zijn vader neergestoken heeft is door de politie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het nader onderzoek in deze zaak.

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland